Home > Okategoriserat > Helgen som gick….

Helgen som gick….

augusti 30th, 2010

bestod av vila mycket kände mig förkyld redan i veckan ont i kroppen, blev en del dvdfilmer bland annat Remember me som var jättebra, Skottår också görbra sedan har jag en kvar att se Flickan, Oscarsnominerad, ska vara jättebra kanske blir ikväll eftersom jag börjar sent imorgon också…stickat på min sjal som snart är färdig, tänker åka vägen om garnaffären och köpa mera garn och applikationer som jag ska sy fast på sjalen, blir nog jättefint min idé….samt läst mycket…igentligen skulle man vara hemma när man känner sig så här men men det får gå, får väl åka hem om jag blir sämre, inget annat att göra enveten är jag ju som en lus…beställde havskräftor till nästa fredag min fjärde kräftskiva i år, så mycket kräftor på säsongen har jag nog aldrig ätit i hela mitt liv ha ha….Zamantha har lekt med Shivas sin favorit, ute i världens hagelskur, vilket väder ömsom regn,hagel och solsken…skönt att ha en vilohelg där man inte gör något speciellt, skönt att bara vara ibland laga god mat, och njuta, spelade Bingolotto vann ingenting hi hi som vanligt…veckan som gick bestod ju av jobb som vanligt inget att orda om direkt aktivitet på hemmet ”hattprovning” då vi provar olika hattar och mössor ur hattlådan jag gjort iordning speglar oss och skrattar mycket åt varandra….och med varandra min favorit teddybear fått av Thomas, sitter så gulligt på sin stol…nallar sviker dig aldrig…sagt av en känd man en gång i tiden…nej, nu ska jag sätta fräs tar lite längre tid idag när jag inte är riktigt bra…men men går säkert över positivt tänkande och cykla till jobbet och hem från jobbet….Nallar måste inte vara nya eller vackra de måste bara finnas där….

Okategoriserat

  1. RicardoSmoft
    januari 7th, 2018 at 08:22 | #1

    Последние новости здесь mybiysk.ru

  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu