Home > Okategoriserat > Förkyld och snorig…..

Förkyld och snorig…..

september 1st, 2010

är jag, men glad ändå  hi hi ja ja det får man väl vara cyklade i två dagar till jobbet med denna förkylning, men idag var det stopp orkade inte cykla…är nog bra det… åkte buss imorse sedan fick jag flexa ut två timmar tidigare och åka hem med Lisbeth jobbkompis…fick ett sååå vackert halsband idag limegrönt gillar jag… jag ju som bekant….köpt garn i massor påsväskan motiv zebror  från Afrika fick av kompisen Andreas förra året så himla fin blev min garnpåse passa precis till alla mina garner… färdig med sjal numro uno den blev jättefin, började på nummer två igår kväll…ja, det blir kul när alla blir färdiga blir det mannekänguppvisning på hemmet….och Lisbeth virkar hattar…blir succé…hoppas att Andreas kommer ner nu till helgen vill välldigt gärna träffa honom och äta pizza på Framnäs…hoppas hoppas…ätit tomatsoppa nu och mitt bröd med cheddarost på gott gott…matlusten är det inget fel på hi hi jo, lite är det allt sugen på soppa bara nästan fast det va gott med fläsk och bruna bönor till lunch på hemmet idag… personalmöte igår som vanligt högt i tak diskussioner som det ska vara…igår kväll var däcket paff igen fick pumpa och pumpa mig hem…hua, vad trögt det va…bussen körde om mig irriterande hi hi…såg ett debattprogram inför valet (och stickade) intressant jag säger bara det blir Mona Sahlin stadsminister då emigrerar jag….henne tål jag bara inte…ja,ja den som lever får se…min ”lilla mormor” orolig när jag cyklar och är förkyld den rara lilla gumman imorgon kommer hon på fika igen…jätteroligt att ha adopterat en ”mormor” ska fixa skor till henne nästa vecka, ska sticka en sjal som hon ska få i julklapp…det är härligt med lilla mormor…nej, nu ska jag ut med min Zamantha innan nästa regnväder kommer…hua vad det regnade i em…flexade två timmar idag så jag fick vila mig lite… så långa dagar nu, och det känns när man är förkyld…fått jättefint vykort från en fd arbetskamrat…som jag sagt förut så glad man blir för papperskort…nu så over and out from me…”Vänlighet är svårt att ge bort, den kommer hela tiden tillbaka till dig”

Okategoriserat

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu