Home > Okategoriserat > Måndag…igen fortfarande sjukskriven…..

Måndag…igen fortfarande sjukskriven…..

september 13th, 2010

jodå det tar tid att bli frisk, men penicillinet gör ju sitt så bättre är jag hostar och snuvig och jättetrött, men men åt rätt håll…var på Skene Marten köpte, hjortronsylt, tranbärssylt och drottningsylt, majskolvar och gula morötter även orange morötter,mysiga lammullstofflor och naturligtvis marknadskonfekt från Mariannelund, som bara säljs på marknader så himla gott det är köpte munkar är ju ett måste…mysig marknad det är billigt med kryddor på marknader köpte havssalt som jag nu kokar majskolvarna i…fick sova middag igår efter att ha ätit inlagda strömmingsflundror, potatismos och gula kokta morötter…helt slut efter ”utflykten” Zamantha var med härligt för henne att komma ut en längre stund…var mycket gott att lukta på, och att försöka äta från backen….i lördags såg jag Här är ditt liv, Kjell Bergkvist som gäst vilket bra program, bästa som varit såg det om igen på söndagmorgon vilket jag aldrig gör ser om varken filmer eller annat men nu vart jag tvungen, tårarna rann av rörelse…den mannen äger…hade det så mysigt på lördagskvällen med tänd kandelaber, kaffe och lite av min favoritchoklad, de hade extrapris på Willys  vilken tur ha ha eller otur hur man nu ser det…a, det är ju vila och åter vila som gäller stickat har jag gjort nu är strax min tredje sjal färdig blir spännande när min idé blir verklighet…jätteroligt ska det bli och spännande…pratade med Britt-Marie länge igår hon är verkligen en go kompis…har ett hjärta av 24 carat verkligen…många ringer och undrar hur jag mår både arbetskamrater och vänner…idag har jag pratat med chefen har äntligen kommit till skott och ställt upp mig på lägenhet både i Borås och Göteborg…får se vad det blir av det…något måste hända nu känner jag ända in i min själ…eller sjal kunde man ju skriva om man nu vill skoja till det lite, och det vill man ju ibland…. idag fyller även mitt äldsta barnbarn fem år, tänk vad tiden går…nu har jag fått lägga undan mina böcker ett tag för stickningens skull men varvar ibland, ombyte förnöjer…spelat Bingolotto vann inget som vanligt men ett jättebra program med AnneLie Rydé som sjöng dansbandslåtar…superbra…mycket tv blir det ju när man inte orkar så mycket mera men idag ska jag ut på långpromenad med Zamantha, iallafall längre än övriga dagar bakåt…nu ska det ätas nykokt majskolv med svartpeppar/havssalt och smör gott gott….Du som tycker att dagarna går och livet flyr, Ta dig samman och gör någonting onyttigt….

Okategoriserat

 1. Danielvew
  januari 7th, 2018 at 04:53 | #1

  ремонт экрана iphone 5 – замена стекла на айфоне 6 выезд, ремонт iphone 5s дома.

 2. Chesterfax
  januari 7th, 2018 at 03:56 | #2

  ремонт айфона 4s москва – замена стекла айфон 6 выезд, ремонт айфона 4 москва.

 3. corinnehi3
  januari 6th, 2018 at 21:21 | #3

  My up to date website:
  http://micheal.web1.telrock.net

 1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu