Home > Okategoriserat > Flygplan kan haverera likaså människor…

Flygplan kan haverera likaså människor…

september 9th, 2010

Usch, vad dålig jag varit nu börjar det kännas något bättre hade feber imorse men nu något bättre har orkat sticka iallafall, monterat min första sjal tyckte den blev jättefin faktiskt… pratade i telefonen med kompisen Fredrik under tiden också ett steg mot rätt håll att jag orkar prata i telefon…och kan dricka kaffe igen gott nu efter så många dagars uppehåll konstigt det där Thomas och jag samma grej att dricker man inte kaffe då är man sjuk alltså…gillar mina fina stora kaffelatte koppar är ju ett kaffelattemonster av stora mått…igår på Skene sjukhus fick komma in jättesnabbtoch en noggrann undersökning faktiskt EKG eftersom läkaren tyckte jag såg så ”grå” ut ville ju utesluta begynnande hjärtinfarkt, kvinnor är svårare än män att ställa diagnos på vid hjärtinfarkt… men hjärtat funkar som det ska än så länge…prover togs och jag har bihåleinflammation plus luftrörskatarr, feber och hosta…penicillinkur och vila blev ordinationen…var ju lite taggad trots att jag var dålig för gillar inte sjukhus och attityden personalen har ibland osv men jag fick ett så gott bemötande av både läkare och labpersonal det tackar jag för det känns gott när man är så dålig…plus alla som bryr sig via facebook och telefon känns varmt i hjärtat…havskräftorna på mitt fina egenmålade kräftfat…fast det syns inte nu…har jag ju alltid mina kräftor på när det är knytis de var jättegoda…blommorna så här fina Marias komposion blev uppskattat…ja, så har det inte hänt så mycket händer ju ingenting när en människa har havererat sett på tv:n dygnet runt nästan för jag har sovit dåligt på nätterna, mycket på dagarna pga hostatackerna och febern jag säger bara tur att det finns för när man är så dålig sett på travelchannel samt tv4 Fakta mina favoritkanaler, (då jag ju rest mycket och jag får återse länderna)  känner man sig välldigt ensam att höra ljud även om man somnar till och från…min Zamantha är så otroligt förstående,inte fått sina långa promenader, bara snabbisar… men nöjt sig ändå, tittat på matte med sina kloka gammelögon, hon ser inte så bra längre…sagt att vi klarar detta också, matte… har vi klarat oss förr så gör vi det nu med…underbara hund det bästa i mitt liv…nu kommer tårarna är som att öppna en kran…nyttigt att gråta ibland, Johan erbjöd sig att hämta Zamantha men jag vill inte vara ensam snällt av honom men han sa detsamma… 

En chef ska vara närvarande…det är du
En chef ska vara förstående…det är du
En chef ska våga ta konflikter…det gör du
En chef ska stå för sina åsikter…det gör du
En chef ska våga ta obekväma beslut…det gör du
En chef ska våga kramas…det gör Du
Jag gillar Dig…
Ovanstående skrev jag till min favoritchef Erika…min mentor som är chef på Distansgatan 7 hennes veckobrev på fredagar är  höjdpunkter att läsa måtte jag någongång få jobb där innan jag ska gå i pension…såg på tv:n igår Elisabeth Marklunds suveräna civilkurage…om sitt jobb i Piteå på demenssjukas boende…hua vad ska det bli när man själv är där skrämmer mig, nu i valtider lovar de guld och gröna skogar som vanligt men men efter valet är det som bortblåst…som vanligt och åter som vanligt man blir så trött…nej, nu är det dax för att ta mina piller på fastande mage ger det bäst resultat och det har jag har inte fått tillbaka aptiten men den kommer väl den med så småningom…får ringa min adopterade ”mormor” så hon inte oroar sig gör jag imorgon… ringde i måndags att jag är hemma så hon vet…Utan entusiasm slumrar de bästa krafterna i vårt inre…………  

Okategoriserat

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu