Home > Okategoriserat > Jaha, så är det jobb igen…….

Jaha, så är det jobb igen…….

september 16th, 2010

ska väl bli bra, fortfarande snuvig och hostar och går på penicillin, blir inte så lång dag först möte med demensteamet i ett par timmar så kvällen blir kort…ska åka buss köper mitt första månadskort sedan i påskas inte illa att cyklat så länge i ur och skur blir väl en och annan helg man får cykla i fortsättningen beror ju på vädret…igår kollade jag på lägenhet i Borås på Hässleholmen men det var inget för mig…nu vill jag ha balkong som Thomas sa det är ett måste för dig Anitha, och så ska du ha ett kök du som älskar att laga mat,baka, ingen kokvrå som det var på denna lägenheten jag såg på igår…nu har jag ju ett underbart kök trots att det bara är en etta, jo, han har rätt nu ska jag vara kräsen precis som Thomas också sa äntligen har jag fått ”självförtroende” att söka mig till något annat till staden ska bli jätteroligt och Zamantha klarar allt en flytt till bara matte är med så…naturligtvis…var i garnaffären igår Kinnagarn, åhhh där är jag som ett barn på julafton så himla roligt kan gå där i evigheter de är så himla trevliga och hjälpsamma köpte garn såklart jag gjorde hi hi…var ju första riktiga utflykten sedan jag blev sjuk och det skulle firas med ett garnnystan…tvättat och städat i förrgår tvättade även Mantas korg hua det behövdes verkligen…igår köpte jag en prinsessklänning den allra senaste modellen expediten på KappAhl packade upp från lagret… till Alice som ju fyllt fem år i måndags, ska köpa en sminklåda också om jag hittar det, lilla Klara ska få en Barbapappa eller någon av Barbabarnen får se om jag hittar här i leksaksaffären annars får det bli att hinna med det på söndag när jag ska till Nol och på kalas…jag stickar och stickar det går framåt och jag är supernöjd ska verkligen bli roligt att förverkliga min idé så småningom…läste om att en av gruvarbetarna som sitter 700m under gjord har blivit pappa till en dotter, hemskt det är för dem att sitta där nere såååå länge…håller tummar och tår för dem…har tittat på Utfrågningen jättebra Peter Jidhe är ju helt otroligt bra…men Lars O frieri tja, inte vinner man röster på så sätt hoppas jag svenska folket tänker…ska rösta på söndag röstar alltid på valdagen är tradition, poströstar inte men det är ju bra att det finns…vet inte om jag lagt in bild på den fina theburken från NK i Stockholm jag fått av Fredrik tja, i så fall här kommer en repris ha ha, nej nu funka inte överföringen får försöka senare med att lägga in bilder…teknikens värld, ja ja så är det…nu ska jag bädda och greja mig sov länge idag blev ju sent pga valdebatter eftersnack osv på tv…hoppas Fredrik kom upp i tid han skulle på kurs idag upp med tupp skulle han ju, vi snackade i telefonen tills mitt i natta…men det gick säkert bra, nu så lite att komma ihåg att ta med mig bl.a läkarintyg plus anteckningarna jag gjort allt som ska sägas på mötet med demensteamet…lyssnar på Alltinget på radioP4  från Göteborg jättebra program…prövade igen med att lägga in bilder funka inte….ha en bra dag…En fattig saknar mycket, en girig allt……….

Okategoriserat

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu