Home > Okategoriserat > Dan före dan….

Dan före dan….

augusti 26th, 2010

före lönedag …sitter med kaffet och börjar en ny dag att lägga till mitt pärlhalsband…igår kunde jag inte cykla till jobbet och då blir jag grinig näää, jo bara lite gillar ju att cykla blir nog att ta bussen (fick åka gratis igår kväll busschaffissen en av mina cykelfans men det får man tala tyst om hi hi)  under vintern även senhösten blir det ju att åka bussen, men den tiden den…nja, sorgen är det väl inte bara just så som det är, kan ju inte cykla den vägen på vintern…igår slutade jag ju halvnio fick vänta på bussen till 21:22 hade varit hemma om jag cyklat…ja,ja nog tjöt om detta…nu har jag fått utökat bloggutrymme så nu ska det skrivas minnsan…hur har veckan varit, jo jobb och åter jobb men det flyter ju på som vanligt…stickar på min sjal när jag kommer hem åhhh, vad det är roligt har en idé om detta…som ska förverkligas det är bara början…okey, så har jag bestämt var min tassel (tofs) ska hänga  blev så fiiint på min lampa…är är allvarliga saker detta ha ha….bakade bröd, som ju är så himla gott finns det något som går upp mot hembakat bröd har just njutit av kaffet och det goda brödet…att baka är ju avkoppling ett hantverk är det också gillar jag… kräftor underbart gott med skaldjur…fick sååå fiina blommor av Maria som hon bundit själv är super duktig…blommorna från hennes trädgård …..nu så är det sista muggen kaffe innan det ska grejas färdigt Zamantha ska ut, jag ska ”grejas” face on osv…en kväll och en dag kvar på arbetspasset sedan ledig…får inte glömma att sätta i batterier i min cykellampa, nu blir det mörkt när jag cyklar hem ikväll man är liksom inte van ännu varit ljust så länge…och tänk på att bry dig om dina vänner, trösta dem när de är ledsna, du vet aldrig när du själv behöver tröst och omtanke då är du glad att de finns där, de som verkligen bryr sig….Vänner är den familj vi själva väljer!!!!

Okategoriserat

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu