Home > Okategoriserat > Underbara morgonkaffe…..

Underbara morgonkaffe…..

augusti 22nd, 2010

jaaaa, den bästa kaffet på hele dan…och frukost…så är det snart dax igen att cykla iväg till mitt jobb roligt…bakade hallonpaj  igår var mycket uppskattat är skillnad på skogshallon och trädgårdshallon mycket godare med skogshallon, skulle lägga in foto här men men utrymmet på bloggen är inte utökat än ska maila och påminna dem om att jag vill ha detta, ja, så ska jag ha ”söndagsbingo” för de äldre idag mycket uppskattat på vårt hus…köpte vinster igår…cyklade hem i ösregn igår hann inte ens ta regncapen på mig störtregn hua, genomvåt på en minut men men det var svalt och skönt ha ha gillar inte detta klibbiga väder…hade några ostbollar kvar sedan fredagskvällen de var alldeles sega de fick Zamantha hon gillade detta …satt och stickade till klockan halvtvå på natta detta är kuuuuuligt sov som en stock till halvåtta…sover mycket bättre nu gjort så hela semestern vaknar inte så många gånger på nätterna det är skönt, Thomas han är i Norge på en veckas semester tillsammans med Micke en kompis…nu ska jag maila till bloggproffs igen om mera utrymme..ringa till ”farmor” och gratta henne…sedan poff away to the work…förresten, köpte ny cykelbelysning igår IGEN…trdje gången min blir stulen nu, men men jag får inte glömma att ta med lampan in när jag shoppar ha ha…ha en bra dag…det ska jag ha…och betänk att Tro människor om gott, till dess att erfarenheten övertygar dig om motsatsen….

Okategoriserat

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu