Supergooood pasta rätt……..
mars 18th, 2010
Ingredienser
Bacon
Färsk eller torkad svamp
Smör att steka i
Salt efter smak
Färsk pasta
Riven parmesan
Storbladig persilja
TIPS:
- JAG HAR I VISPGRÄDDE OCKSÅ SÅ BLIR DET KRÄMIGARE-SUPERGOTT……..MAN KAN ANVÄNDA VÄSTERBOTTENOST OM MAN INTE GILLAR PARMESAN…………..
Gör så här
1. Baconen ska knaperstekas i ugnen på 250 grader eller lägre beroende på hur snabbt du vill ha dem klara.
2. Sen ska du förvälla svampen med lite vatten, kanske en deciliter eller tre, beroende på hur mycket svamp du har.
3. När svampen intar en naturlig storlek dvs. lika stor som när du plockade den är det dags.
4. Du bryner den i lite smör, ej margarin, för att ge bästa möjliga smak åt svampen. Tillsätt salt efter eget tycke.
5. Riv parmesanosten fint och blanda ned i pastan då den är klar.
6. Garnera gärna med storbladig persilja eller vad du själv gillar, gärna något galet så det blir lite kuligare.
Senaste kommentarer